TENIM CURA DE LA SEVA PROPIETAT

Contacti’ns avui mateix

Podem portar tranquil·litat a la gestió de les seves propietats.


iconos-truemate

TrueMate

TrueMate és el nostre servei complet de gestió de la propietat. Si se subscriu a aquest servei, trobem els clients, tenim cura d’ells durant la seva estada i assegurem que es deixa la propietat en bon estat.

iconos-trueshare

TrueShare

Amb TrueShare ens ajudarà a invertir en les seves propietats, així com la gestió d’ells per a vostè.
Si vostè està buscant per a la renovació de la propietat que va a ajudar amb el disseny i l’execució, així com la planificació i la gestió de les finances.

iconos-truemonitor

TrueMonitor

TrueMonitor li dóna accés a la nostra plataforma en línia, CHLENT362, un panell de control que mostra les mètriques clau de la seva gestió de la propietat en gràfics fàcils de llegir, el que vostè permet maximitzar l’ocupació i la rendibilitat.

Sobre nosaltres

City Home Link va ser creada el 2015 per ajudar els propietaris privats a gestionar la seva cartera de propietats.
La nostra missió és simplificar la gestió de la propietat, alhora que maximitza els beneficis dels nostres client.
La nostra visió és construir relacions a llarg termini amb un adequat nombre de propietaris per assegurar que mantenim els bons estàndards de qualitat.

foto-h-nosotros
foto-h-nosotros2

Els nostres valors

- ACTUAR AMB RITME

Frescor i innovació.

- PENSA EN EL CLIENT

Centrar-se en les necessitats dels clients.

- QUALITAT

Disseny creatiu per fer llars on gaudir de les estades.

La nostra oferta

Ja sigui que els seus clients són a la ciutat per a un dia de festa, negoci, o per continuar els seus estudis el nostre objectiu és afegir el toc personal, pel que la seva propietat com una llar per a ells.

foto-h-nosotros3

Què ens diferencia?

  • Donem als nostres clients la visibilitat sobre tots els aspectes de la gestió dels seus béns, incloses les despeses i ingressos.
  • Oferim als nostres clients una gamma de serveis per satisfer les seves necessitats.
  • Oferim un informe introductori en totes les propietats que administrem, amb suggeriments de millores per maximitzar els ingressos.

Testimonis

  • TrueMonitor és la solució amb la qual gestiono meva propietat. Jo volia una eina per controlar totalment els resultats de lloguer. Volia que aquesta solució per ajudar a mi també fer la meva vida més fàcil amb la part financera, per controlar els ingressos i despeses.

    Raquel Callaghan Propietària a Londres
  • Em cal disposar d'una eina que ens ajudi en la gestió de la propietat i no ens dongui preocupacions. TruShare ens ha ajudat molt ja que l'equip de City Home Link és conscient de les nostres necessitats i ens acompanya en tot moment

    Eva Garriga Propietària a Barcelona